onsdag 4 augusti 2010

20-25 juli, hemma

Näst sista dan innan nästa semestertripp gjordes kompletterande inköp på stan. Kjell och Clas är ju herrar som ofta har det man söker. Banan i solen följdes av glass i skuggan.

Sommar = grillning. Vi bjöd över kompisen A vars fru var på konferens utomlands. Hustrun (min) dokumenterade maten. Det blev gott. Grillad korv är alltid gott. Man hinner glömma mellan gångerna och förvånas nästan varje gång.


Medan vi var borta på första campingturen så vann jag en traderaakution på (ännu en) kamera. Denna gång en gammal sony med originalkartong för dryga hundringen. Bildkvaliteten är väl som en ordinär mobilkamera men lite roligt är i det iaf. Här yngste sonen med en nyss införskaffad drake som flög bra, men höll desto sämre.


Hemma!? Ja nästan i alla fall. Vi gjorde ett besök hos farmor och farfar samt kusinerna i Å-berga, där vi hos de sistnämnda fick svalka oss i poolen. Ja i alla fall de yngsta. De äldre hade inga badkläder med sig. Så kan det gå. Ligger lite efter med semesterbloggandet. Eftersom vi knappt varit hemma, så har man av förklarliga skäl varit "offline" ett tag och sedan så rullar dagarna i väg. Så en viss eftersläpning blir det. Ja ja...

Inga kommentarer: